Automobil za najam – kako odabrati?

Svatko od nas se barem jednom u životu našao u situaciji da mu je potreban automobil, bilo za neku posebnu prigodu kao što je vjenčanje, put na godišnji odmor, njegovo vozilo je na popravku ili mu je potreban za dugoročni najam ili najam vozila s vozačem. Zato smo tu mi.

Cilj nam je biti pouzdan partner i pružati fleksibilnu i kvalitetnu uslugu svojim klijentima. Udovoljavamo zahtjevima svojih klijenata ovisno o vrsti najma, željama i mogućnostima. Naši klijenti zadovoljni su korisnici koji se uvijek vraćaju i svojom preporukom vode nas do novih klijenata.

Poslovnim korisnicima preporučujemo dugoročni najam vozila zbog brojnih prednosti koje ima u odnosu na kupnju automobila.

Ukoliko nemate automobil ili ga ipak imate, ali želite neki drugi unajmiti za određenu prigodu, svakako nam se obratite.

Automobil za najam

Kako bismo Vam olakšali odabir vozila za najam, donosimo u nastavku nekoliko korisnih savjeta koji će Vam pomoći donijeti najbolju odluku kako odabrati automobil za najam.

1. Prvo krenite od toga za što točno Vam treba najam vozila i koje su Vaše želje kod automobila. Da li je riječ o malom gradskom automobilu, vozilu srednje klase ili pak luksuznom vozilu? Koliko osoba će se voziti u automobilu? Koliko stvari imate? Želite li automobil na diesel ili benzin? Mora li imati automatski ili ručni mjenjač?
2. Cijena se formira u ovisnosti o vremenskom periodu na koji iznajmljujete vozilo (kratkoročni, srednji, dugoročni najam). Ako postoji mogućnost da biste produljivali najam svakako nam to najavite. Ako ste se odlučili za dugoročni najam, to je onaj najam duži od mjesec dana, važno je znati da ga imamo u ponudi upravo zato jer raste broj upita za takvu vrstu najma. Dugoročni najam automobila je ekonomično i jednostavno rješenje za korisnike i tvrtke koje žele koristiti vozila bez brige o održavanju, registraciji, osiguranju i uz povoljne uvjete. Glavna zadaća nam je fleksibilnost prema zahtjevima klijenata.
Prednosti dugoročnog najma nisu male, a financijska isplativost je zagarantirana. Sjetite se samo koliko puta godišnje sa svojim rabljenim automobilom morate ići kod automehaničara, koliko košta kupovina i izmjena novih guma, osiguranje, porez i dr.
Ostale prednosti pročitajte na našem prethodnom blogu gdje smo pisali o dugoročnom najmu vozila.
3. Da li trebate vozilo s vozačem za transfer? Bitno je napomenuti da se prilagođavamo željama, potrebama i financijskim mogućnostima klijenata, stoga nam se možete obratiti za bilo koju informaciju i savjet. Imamo mogućnost narudžbe vozila po specifičnim zahtjevima kupaca, stoga ako imate baš određenu želju, ne bojte se tražiti točno ono što želite.
4. Preuzimanje vozila moguće je po dogovoru. Mi se nalazimo u Novom Zagrebu, no po potrebi dostavljamo automobil za najam u Zračnu luku Zagreb, Autobusni ili Željeznički kolodvor te drugu lokaciju po dogovoru.

Kada ste dobili odgovore na sva svoja pitanja i kada ste odlučili što točno želite obratite nam se s povjerenjem. Njegujemo individualan i profesionalan pristup prema svakom svom klijentu.
info@titanium-rent.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *